3 tips babykamer

Is er een gezinsuitbreiding op komt en wil je de babykamer helemaal naar wens gaan inrichten? Laat je dan eens inspireren door de onderstaande drie tips en geniet van een schitterende babykamer waar zowel jij als de baby zich comfortabel bij voelt.

Tip 1. Fotolijstjes aan de wand

De geboorte of de tijd net na de geboorte zijn herinneringen die je nooit meer vergeet. Met roze of blauwe fotolijstjes kan je deze herinneringen in de babykamer hangen zodat je altijd terug kan gaan naar de eerste minuten van je baby. Muurstickers zijn ook helemaal in, maar met een fotolijstje heb je toch net wat meer een persoonlijke herinnering. Je gewenste fotolijsten voor de babykamer kan je online bestellen bij Lijstentoko.nl.

Tip 2. Eiken houten vloer in je babykamer

Wil je direct sfeer in de babykamer en genieten van de stilte? Dan is een houten vloer echt geschikt voor jouw babykamer. Met een prachtige houten vloer kan je genieten van een warme uitstraling en je volledige interieur van de kamer hierop aanpassen. Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel soorten vloeren, visgraatvloeren, koloniale vloeren, onbehandelde vloeren of Pelgrim vloeren. Noem maar op. Een houten vloer is ook nog eens een stuk stiller dan laminaat waardoor je de kamer kan enteren zonder de baby wakker te maken. 

Tip 3. Je babykamer versieren met een vloerkleed

Om de babykamer helemaal af te maken is het natuurlijk ook belangrijk dat je aandacht besteed aan de accessoires. We hebben bij tip één al gesproken over fotolijstjes, maar ook een vloerkleed is een schitterende versiering van je babykamer. Er zijn talloze sfeervolle vloerkleden die je kan gebruiken om je babykamer te versieren. Van erg kleurrijk tot een vloerkleed met landkaart. Allerlei soorten vloerkleden zijn geschikt voor de babykamer. Wij adviseren je om eens te kijken naar deze schitterende oosterse vloerkleden van Merel in Wonderland. Laat je verassen door de schoonheid en kwaliteit van deze kleden.