geboortecadeau kopen

Er wordt binnenkort een pasgeboren baby geboren. Natuurlijk wil jij de kleine en de kersverse ouders iets moois en origineels geven als cadeau. Er zijn dan natuurlijk allerlei cadeaus te bedenken, maar als jij die gemakkelijk kunt bedenken kunnen anderen dat ook. Jij wilt natuurlijk een origineel cadeau geven. Wat dacht je daarom van een origineel gepersonaliseerd geboortecadeau om te geven.

Zo’n cadeau is tenslotte iets dat je niet kant – en klaar in de winkel kunt kopen. Als jij dus echt uit wilt pakken met een cadeau waarbij de kans nihil is dat een ander dat cadeau ook geeft dan is een gepersonaliseerd geboortecadeau superleuk en origineel om te geven.

Wil je meer weten over de opties van een gepersonaliseerd cadeau om te geven? Lees dan hieronder verder en laat je inspireren over de mogelijkheden.

Een gepersonaliseerde luiertaart

Een luiertaart is een superleuk en origineel cadeau om te geven aan kersverse ouders. Je hebt met een kleine tenslotte nooit genoeg luiers in huis. Vooral de eerste levensjaren van de kleine worden deze dagelijks gebruikt. Je kunt een luiertaart wel vergelijken met een bruidstaart. Die taart is ook opgebouwd in meerdere lagen en dit geldt ook bij een luiertaart. Alleen is de luiertaart niet eetbaar en een bruidstaart natuurlijk wel. Een luiertaart kun je zelf maken door gebruik te maken van meerdere luiers en vervolgens meerdere lagen te maken met gerolde luiers.

Ook kun je een gepersonaliseerde luiertaart bestellen. Vaak zijn luiertaarten in allerlei verschillende thema’s te verkrijgen. Die zowel leuk zijn voor een meisje of jongen, maar ook unisex luiertaarten. Dat is vooral erg handig wanneer je een luiertaart cadeau wilt geven tijdens bijvoorbeeld een babyshower. Misschien is het geslacht van de baby nog niet kenbaar gemaakt en je kunt daarom ook op safe spelen. Om zo’n luiertaart helemaal eigen te maken kun je natuurlijk ook verschillende baby accessoires aan toevoegen die bijvoorbeeld bedrukt zijn met een leuke tekst. Is het kindje al geboren? Dan kun je natuurlijk ook de naam van de baby erop laten drukken. Zo heb jij meteen een origineel en eigen kraamcadeau.

Persoonlijke kraampakketten

Wanneer er een baby is geboren, of misschien wel twee of drie en je gaat op kraamvisite dan wil je natuurlijk niet met lege handen op bezoek gaan. Je kunt dan ook kiezen voor een origineel en persoonlijk kraampakket. Zo kun je bijvoorbeeld een geboortekoffertje samenstellen met allemaal leuke spulletjes er in. Denk daarbij aan een slabbetje, speentje, een rompertje of een leuke T-shirt. Op bijvoorbeeld het rompertje kun je een leuke of grappige tekst laten drukken of wellicht is deze er al kant- en klaar. Denk bijvoorbeeld aan: ‘’mijn papa is de beste, maar ik ben de baas’’. Zo zijn er allerlei leuke teksten te bedenken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de babynaam op een kledingstuk te laten bedrukken.